HR Excellence Awards 2022 - komentář Lenky Sovové, HR Manager ve společnosti Sharry a Founder projektu HR Brainstorming

Soutěž HR Excellence Awards, která oceňuje nejlepší projekty a profesionály v oblasti lidských zdrojů za uplynulých 12 měsíců, zná své vítěze. Soutěž HREA pořádá profesní organizace People Management Forum, která zároveň vyhlašuje cenu prezidenta PMF za společenský přínos. Toto ocenění obdržela FB skupina HR brainstorming za projekt Stands for Ukraine. Tento projekt reprezentovala Lenka Sovová, HR Manager ve společnosti Sharry a Founder projektu HR Brainstorming.

Přehrát zvukový záznam videa

[00:07] Prosím, představte sebe a projekt, se kterým jste do letošního ročníku HR Excellence Awards šli.

[00:47] Proč jste se rozhodli ke spolupráci s People Management Forem a jak jste se o soutěži HR Excellence Awards dozvěděli?

[01:07] V čem vnímáte největší výhody vašeho projektu jak pro účastníky, tak pro případné vystavovatele nebo firmy, které nabízely práci?

[01:45] Chtěla byste se za projekt HR Brainstorming nebo vaši společnost účastnit HR Excellence Awards i v příštích letech?

O HREA 2022

V kategorii Velké společnosti zvítězila společnost O2 Czech Republic s projektem Talentový program. V kategorii Malé a střední firmy do 500 zaměstnanců získala první msto společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o. za projekt Flexibilka v Greineru.

Cenu veřejnosti získala také společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o., cenu prezidenta PMF za společenský přínos obdržela FB skupina HR brainstorming za projekt Stands for Ukraine. V oblasti veřejné správy zvítězila Městská část Praha 7 s projektem Personální rozvoj Úřadu městské části Praha 7. Bylo také uděleno čestné uznání za inovativní podporu flexibility a diverzity společnosti Thermo Fisher Scientific s.r.o. za projekt Podpora rodičovství a zaměstnanců v naší firmě – StayIn. Čestné uznání za náročnost a komplexnost řešení outplacementu získala Sony DADC CZ, s.r.o. za projekt Outplacement program ,,Moje budoucnost“. Business Logic, s.r.o. obdržela čestné uznání za projekt Coinwage – Zaměstnanecký benefit 2023.

V minulém ročníku se přihlásilo přes 30 projektů. Ceny poroty si odnesly společnosti dm drogerie markt, Technická Univerzita Liberec, Stock Plzeň Božkov, OKIN Business Process Services a cenu veřejnosti, která se vyhlašuje na závěrečném HREA Summitu, si odnesla společnost McDonald´s.

HR Excellence Awards 2022 zná své vítěze

 

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.