HR Excellence Awards 2022 - komentář Veroniky Houskové z O2 Czech Republic, vítězný projekt z kategorie Velké firmy

Soutěž HR Excellence Awards, která oceňuje nejlepší projekty a profesionály v oblasti lidských zdrojů za uplynulých 12 měsíců, zná své vítěze. Soutěž HREA pořádá profesní organizace People Management Forum. Vítězství v kategorii Velké firmy obhájila společnost O2 Czech Republic s projektem Talentový program. Veroniky Houskové, Learning & Development Manager O2, jsme se zeptali, jaká je přidaná hodnota tohoto programu jak pro zaměstnance, tak pro samotnou firmu.

Přehrát zvukový záznam videa

[00:07] Můžete se divákům představit a představit také váš projekt, se kterým jste se do soutěže HR Excellence Awards přihlásili?

[00:17] Proč jste se rozhodli spolupracovat s organizací People Management Forum a účastnit se soutěže?

[00:43] Mohla byste divákům popsat v krátkosti výhody vašeho projektu jak pro zaměstnance, tak pro zaměstnavatele?

[01:24] Máte již připravený další projekt, s kterým byste se chtěli účastnit v následujícím roce?

O HREA 2022

V kategorii Velké společnosti zvítězila společnost O2 Czech Republic s projektem Talentový program. V kategorii Malé a střední firmy do 500 zaměstnanců získala první msto společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o. za projekt Flexibilka v Greineru.

Cenu veřejnosti získala také společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o., cenu prezidenta PMF za společenský přínos obdržela FB skupina HR brainstorming za projekt Stands for Ukraine. V oblasti veřejné správy zvítězila Městská část Praha 7 s projektem Personální rozvoj Úřadu městské části Praha 7. Bylo také uděleno čestné uznání za inovativní podporu flexibility a diverzity společnosti Thermo Fisher Scientific s.r.o. za projekt Podpora rodičovství a zaměstnanců v naší firmě – StayIn. Čestné uznání za náročnost a komplexnost řešení outplacementu získala Sony DADC CZ, s.r.o. za projekt Outplacement program ,,Moje budoucnost“. Business Logic, s.r.o. obdržela čestné uznání za projekt Coinwage – Zaměstnanecký benefit 2023.

V minulém ročníku se přihlásilo přes 30 projektů. Ceny poroty si odnesly společnosti dm drogerie markt, Technická Univerzita Liberec, Stock Plzeň Božkov, OKIN Business Process Services a cenu veřejnosti, která se vyhlašuje na závěrečném HREA Summitu, si odnesla společnost McDonald´s.

HR Excellence Awards 2022 zná své vítěze

 

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.