Seznamte se s novinkami v Selflearningu pro rok 2018

Sebevzdělávací portál Skupiny ČEZ Vám již řadu let pomáhá sledovat nejnovější trendy v oblasti profesního a osobního rozvoje. Jedná se o unikátní službu využívající monitoring předních zahraničních i českých ekonomických zdrojů. Novinky v Selflearningu pro rok 2018 Vám pomohou v několika oblastech.

Přehrát zvukový záznam videa

Podívejte se na video, které Vás seznámí s hlavními výhodami nového Sellearningu

Snadnější vyhledávání

Selflearning obsahuje řádově desítky tisíc článků, rozhovorů a studií. Někdy může být obtížné najít požadovanou informaci jen na základě fulltextového vyhledávání. Proto jsme pro Vás připravili možnost detailního vyhledávání v jednotlivých sekcích a řazení výpisu článků dle data zveřejnění a čtenosti.

Přehlednější výpis článků

Pro lepší orientaci v tématu rovněž najdete u každého článku sloupek s výpisem souvisejících příspěvků.

Nastavení pořadí sekcí

Selflearning Vám umožňuje nastavit si vlastní pořadí výpisu preferovaných oblastí a článků.

Oblíbili jste si například Manažerské řízení? Můžete si snadno nastavit, aby se materiály na toto téma přednostně vypisovaly na úvodní stránce Selflearningu i v upoutávkovém e-mailu.

Vybraná sekce se zároveň posune na první pozici v horní navigační liště. Pořadí sekcí můžete i v budoucnu libovolně měnit.

Selflearning v mobilní aplikaci

Mobilní aplikaci Selflearning si můžete stáhnout pro zařízení se systémem iOS a Android. Selflearning tak budete mít stále při sobě a můžete jej používat, kdykoliv budete připojeni k internetu.

Do mobilní aplikace se stačí přihlásit jen jednou. Lze použít buď Vaše přihlašovací údaje do Selflearningu, nebo si vygenerovat přihlašovací kód.

Přejeme Vám mnoho spokojených okamžiků při práci se Selflearningem.

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.