EduCity Vám nabízí desetkrát více školení, kurzů a poradenství než konkurence

Přehrát zvukový záznam videa

Chcete-li se zorientovat na trhu vzdělávání, používejte EduCity, první portál s nabídkou 50 tisíc vzdělávacích a poradenských akcí v ČR. Rozdíl mezi EduCity a ostatními vzdělávacími portály je především v šíři nabídky kurzů a profilů dodavatelů.

EduCity Vám od roku 2003 poskytuje v průměru desetkrát více kurzů, školení, konferencí, profilů vzdělávacích a poradenských firem než ostatní portály. EduCity rovněž zrealizovalo desetkrát více firemních řešení na bázi interních katalogů kurzů, propojení do LMS a interních HR systémů včetně SAPu.

Existuje mnoho školicích a poradenských firem, které disponují kvalitním know how a lektory, které však málokdo zná, neboť pracují jen pro několik málo klientů a nemají kapacitu aktivně oslovovat další firmy. Začnete-li používat poptávky a služby helpdesku EduCity, které máte k dispozici zdarma, snadno se dozvíte, kdo na trhu hraje první housle a kdo tahá za kratší konec.

Tam, kde ostatní vzdělávací portály hrají jen s brankářem a sotva polovinou obránce, dokáže EduCity postavit celou jedenáctku, a hlavně, bude kopat za Vás!

Začněte používat EduCity. Kontaktujte konzultanty EduCity, kteří Vám vysvětlí vše potřebné. Klientská linka EduCity mezi 8 - 18 hod +420 736 700 918, +420 222 744 111, klient@educity.cz.

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.