Na portálu Slevokurzy můžete zakoupit školení, kurzy, konference a ostatní vzdělávací a poradenské služby se slevou až 70 %

Přehrát zvukový záznam videa

Slevokurzy.cz je první slevový portál v ČR pro firmy i jednotlivce, který je zaměřen výhradně na nabídku slev z oblasti vzdělávání a poradenství. Slevokurzy Vám pomáhají ušetřit až 70% z ceny kurzů, seminářů, konferencí a dalších vzdělávacích a poradenských služeb. Slevokurzy spolupracují s EduCity - největším vzdělávacím a poradenským portálem v ČR.

Slevokurzy Vám pomáhají ušetřit až 70% z ceny veřejných školení, kurzů a konferencí

Možná jste někdy chtěli zakoupit zajímavou vzdělávací akci, konferenci či seminář pro Vás či Vaše zaměstnance, ale cena Vás odradila. Proto jsme vytvořili portál Slevokurzy, kde si můžete dopřát veřejné vzdělávací akce za příznivé ceny.

Především jednotlivci, živnostníci, malé a střední firmy často váhají, zda vynaložit prostředky do vzdělávání svého či svých zaměstnanců. Portál Slevokurzy umožňuje zakoupit slevový poukaz nejen na konkrétní termín kurzu, ale i nechat Vás či Vašeho zaměstnance proškolit v termínu, který s dodavatelem individuálně projednáte. Získáváte tak výraznou slevu oproti běžné ceně kurzu a zároveň flexibilitu výběru termínu.

Nabídka slev je platná pouze při nákupu služby (školení, kurzu, semináře, konference atd.) prostřednictvím portálu Slevokurzy s uvedením kódu akce, který obdržíte po zaplacení viz níže. Pokud zakoupíte např. stejný kurz jinde na internetu nebo přímo od dodavatele, slevu není možné uplatnit.

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.