Zúčastněte se workshopu Nový rozměr a podpořte spolupráci, inovativnost a agilitu metodou aplikované improvizace

Unikátní workshop Nový rozměr, který pořádá AKADEMIE Libchavy, vás naučí rychle reagovat na dynamické změny dnešního firemního prostředí a získat nový pohled na vedení týmů i celých organizací. Nabízí inspiraci pro ředitele, vedoucí a manažery pracující ve firemním, státním, školním či neziskovém sektoru, které učí s klidem i v neznámé situaci přinášet řešení s jasnou vizí a s využitím zdrojů a možností organizace.

Worskhop účastníky zasvětí do principů metody aplikované improvizace jako nástroje pro úspěšný rozvoj lidí, týmů i celých firem.

Přihlaste se včas.

Reportáž z ukázkového setkání, které se uskutečnilo v dubnu, si můžete přečíst zde.

Přehrát zvukový záznam videa

Lektoři workshopu

Raymond van Driel je mezinárodním facilitátorem a odborníkem v oblasti vedení lidí, spolupráce a inovačního myšlení. Vede tréninky trenérů a lektorů po celém světě a přednáší o tématech agilního leadershipu, týmové práci a aplikované improvizaci v profesním i osobním životě.


Simona Trávníčková
je specialistkou na aplikovanou improvizaci a zážitkovou pedagogiku, lektorkou a koučkou AKADEMIE Libchavy. V současné době se nejvíce věnuje improvizačnímu divadlu a aplikaci technik seberozvoje skrze metody aplikované divadelní improvizace ve firemní a osobní praxi. 

Více informací o akci

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.