Ben Greeven, Thalento: Vlastníci osobní kariéry nastupují

Přehrát zvukový záznam videa

Ben Greeven je CEO belgické společnosti Thalento®, kterou založil před šesti roky. Firma vyvíjí a poskytuje online řešení pro diagnostiku, hodnocení a talent management po celém světě. Strategickým partnerem Thalento®v Čechách a na Slovensku je poradenská společnost Image Lab, která zajišťuje českou lokalizaci, poskytuje zákaznickou podporu a konzultační služby.  

Žebříček Williama Tincupa dokonce uvádí Thalento® mezi stovkou společností, které se vyplatí v roce 2017 sledovat.

Před rokem Ben inspiroval vznik a spoluzaložil inovativní cluster organizací v oboru HR technologií HR Tech Valley. Ten má za cíl vyvíjet takové technologie, které HR manažerům umožní věnovat stále méně energie procesům a o to více se soustředit na lidi.

Zhlédněte videozáznam jeho přednášky "Vlastníci osobní kariéry nastupují", kterou přednesl při příležitosti konání výročního 20. ročníku konference HR Know How: Férovost, cesta k prosperitě pořádané 24. května 2017 v Praze společností People Management Forum.

Toto vystoupení Bena Greevena v Praze zprostředkovala společnost Image Lab v roli generálního partnera konference PMF a poskytovatele on-line diagnostiky Thalento® v ČR a SR.

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.

Články v sérii

Aktuální

Ben Greeven, Thalento: Vlastníci osobní kariéry nastupují

Aktuální

Ben Greeven v HR tv: HR technologie z nás činí vlastníky naší osobní kariéry