Martin Strnad, Master Ice Cream: Mistr zmrzliny z Plzně s nekonečnou touhou po dokonalosti

Martin Strnad je jednatelem společnosti Master Ice Cream s.r.o. Jeho klíčovou činností je řemeslná výroba zmrzliny Campione Gelato. Ve své plzeňské provozovně pracuje pouze s čerstvými surovina bez průmyslových přísad. V rozhovoru pro HRtv hovořil s Michalem Kankrlíkem, obchodním ředitelem IVITERA, a.s., nejen o postupu výroby jednotlivých druhů, ale také o neustálém zdokonalování a shánění kvalitních dodavatelů. Kromě toho se podělil o své ambiciózní plány ohledně projektu zmrzni.cz. Rozhovor byl natočen v rámci konference HR Know How 2023 – HR a Byznys nové doby, kterou pořádá oborová organizace People Management Forum. 

Přehrát zvukový záznam videa

Tip pro diváky HRtv - nemáte čas sledovat celé video?

Klikněte na čas v závorce v popisu videa a dostanete se přímo na konkrétní téma uvedené na pravé straně.

[00:09] Jaká byla tvá cesta k výrobě zmrzliny a co je tvá role v celém procesu?

[01:08] Můžeš našim divákům jenom v krátkosti představit, jaký typ zmrzliny vyrábíš? Co je nejdůležitější na tom, aby vznikla zmrzlina, která chutná všude?

[02:10] Odkud bereš koncové suroviny - pistácie, oříšky a podobně? Snažíš se třeba hledat nějaké lokální výrobce? Jakým způsobem to funguje?

[02:44] Máš různé druhy zmrzlin - třeba specialitu, což je příchuť drobenkový koláč. Z mého pohledu je to naprosto geniální zmrzlina, protože povidla vaří tvá maminka, drobenku ty sám. Jak se taková zmrzlina vyrábí?

[03:23] Máš své dvě značky zmrzliny, první se jmenuje Campione je druhá Zigolo. Můžeš našim divákům vysvětlit, jaký je mezi nimi rozdíl?

[04:25] Mohl bys našim divákům představit projekt zmrzni.cz?

[05:44] Můžeš nám popsat, jak se liší tvá výroba a filozofie výroby zmrzliny od konkurence, jak v České republice, tak i v Itálii?

[06:38] Dá se říci, kde je pomyslný vrchol výroby zmrzliny? Nebo je to nekonečný proces?

[07:15] Plány s projektem zmrzni.cz

[09:11] Kam by ses chtěl posunout do budoucna? A jak bys chtěl na sobě pracovat?

 

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.