K úspěšné implementaci SuccessFactors jsou nezbytné otevřená komunikace a kritické myšlení

Violeta Malár Momiroska zastává ve společnosti KBC Group funkci Chief Human Resources Officer, IT & Facility. V rozhovoru s Michalem Kankrlíkem, obchodním ředitelem IVITERA, a.s., hovořila o implementaci systému SAP SuccessFactors ve společnosti KBC. V rozhovoru zdůraznila význam otevřené komunikace se všemi zaměstnanci, potřebu kritického přemýšlení o stávajících procesech a jejich změnách a také představila budoucí plány, které zahrnují i oblast umělé inteligence. Nahrávka vznikla u příležitosti konání konference Success Day 2022, kterou pořádá společnost Success Solutions s.r.o.

Přehrát zvukový záznam videa

Tip pro diváky HRtv - nemáte čas sledovat celé video?

Klikněte na čas v závorce v popisu videa a dostanete se přímo na konkrétní téma uvedené na pravé straně.

[00:35] Proč se vaše společnost rozhodla přijmout řešení SAP SuccessFactors?

[03:16] Jaké konkrétní přínosy vaše společnost během spolupráce se Success Solutions zaznamenala? Jak zaměstnanci vnímají výhody systému SuccessFactors ve svých každodenních procesech i v rámci celé společnosti?

[04:11] Který modul má podle vás největší dopad na celou organizaci?

[04:59] Co byste poradila potenciálním zákazníkům, kteří uvažují o implementaci SuccessFactors, ale nemají s ním žádné předchozí zkušenosti?

[07:10] Jak jste komunikovali potřebu učit se novým procesům a implementovat nový systém v celé organizaci s ohledem na nepřetržité pracovní povinnosti?

[08:22] Kde vidíte největší přínos spolupráce se Success Solutions? Kde vidíte potenciál pro zlepšení jejich nabídky a služeb?

[09:37] Můžete podrobněji popsat, jak Success Solutions pomáhá svým klientům budovat do budoucna orientovanou digitální strategii lidských zdrojů, která není omezena pouze na implementaci SuccessFactors, ale také formuje mindset společnosti směrem k přijetí digitální transformace?

 

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.