HR Excellence Awards 2022 - komentář Zuzany Julinové, Human Resources Director, Greiner Packaging Slušovice, vítěž v kategorii Malé a střední firmy

Soutěž HR Excellence Awards, která oceňuje nejlepší projekty a profesionály v oblasti lidských zdrojů za uplynulých 12 měsíců, zná své vítěze. Soutěž HREA pořádá profesní organizace People Management Forum. První místo v kategorii Malé a střední firmy do 500 zaměstnanců získala společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o. s projektem Flexibilka v Greineru. Na podrobnosti jsme se zeptali HR ředitelky této společnosti Zuzany Julinové.

Přehrát zvukový záznam videa

[00:08] Můžete se v krátkosti představit a představit také váš projekt, se kterým jste šli do soutěže HR Excellence Awards 2022?

[00:41] Proč jste se rozhodli soutěže HR Excellence Awards účastnit a proč jste si vybrali organizaci People Management Forum pro spolupráci?

[01:10] V čem vidíte největší přínos pro vás jako pro firmu, ale i pro vaše zaměstnance?

[01:55] Máte již připravený další projekt, se kterým byste se případně účastnili v dalším roce?

O HREA 2022

V kategorii Velké společnosti zvítězila společnost O2 Czech Republic s projektem Talentový program. V kategorii Malé a střední firmy do 500 zaměstnanců získala první msto společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o. za projekt Flexibilka v Greineru.

Cenu veřejnosti získala také společnost Greiner Packaging Slušovice s.r.o., cenu prezidenta PMF za společenský přínos obdržela FB skupina HR brainstorming za projekt Stands for Ukraine. V oblasti veřejné správy zvítězila Městská část Praha 7 s projektem Personální rozvoj Úřadu městské části Praha 7. Bylo také uděleno čestné uznání za inovativní podporu flexibility a diverzity společnosti Thermo Fisher Scientific s.r.o. za projekt Podpora rodičovství a zaměstnanců v naší firmě – StayIn. Čestné uznání za náročnost a komplexnost řešení outplacementu získala Sony DADC CZ, s.r.o. za projekt Outplacement program ,,Moje budoucnost“. Business Logic, s.r.o. obdržela čestné uznání za projekt Coinwage – Zaměstnanecký benefit 2023.

V minulém ročníku se přihlásilo přes 30 projektů. Ceny poroty si odnesly společnosti dm drogerie markt, Technická Univerzita Liberec, Stock Plzeň Božkov, OKIN Business Process Services a cenu veřejnosti, která se vyhlašuje na závěrečném HREA Summitu, si odnesla společnost McDonald´s.

HR Excellence Awards 2022 zná své vítěze

 

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.