Aon Best Employers představuje nejlepší zaměstnavatele v ČR a SR za rok 2018

Společnost Aon, světový lídr v oblasti risk managementu a lidských zdrojů, odevzdala ocenění Aon Best Employers nejlepším zaměstnavatelům v České republice a na Slovensku za rok 2018.

Přehrát zvukový záznam videa

Ze 100 společností, které se zapojily do tohoto ročníku prestižní studie Aon Best Employers, se nakonec podařilo zvítězit 13 firmám z různých odvětví.

V České republice zvítězilo 10 firem (v abecedním pořadí): Byznys software, s.r.o., Cisco Systems (Czech Republic) s.r.o., EGIS Praha, spol. s r.o., Fresenius Kabi s.r.o., Hilti ČR spol. s r.o., JetBrains s.r.o., JYSK s.r.o., Marriott, PROMEDICA PRAHA GROUP, a.s. a SAZKA a.s.

Na Slovensku mezi třemi oceněnými společnostmi figurovaly (v abecedním pořadí): ADASTRA, s.r.o, Imperial Tobacco Slovakia a.s. a JYSK s.r.o.

Oceněné společnosti dokázaly, že poskytují svým zaměstnancům mimořádnou pracovní zkušenost, která vede k jejich nadstandardní motivovanosti a spokojenosti.

Přečtěte si kompletní závěry ze studie Aon Best Employers 2018.

Více informací

 

Aon Hewitt - divize mezinárodní konzultační společnosti Aon zaměřená na poradenství v řízení lidských zdrojů se od 1. července 2019 stala součástí společnosti Spencer Stuart. Nově firma nese název Kincentric.

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.