Portál Spolu na mateřské pomáhá podporovat pracovníky během rodičovské dovolené a připravit jim lepší pozici při návratu do zaměstnání

Přehrát zvukový záznam videa

Projekt Spolu na mateřské Vám pomáhá lépe komunikovat se zaměstnanci, kteří již na rodičovské dovolené jsou nebo ji plánují. Připravujete tak společně lepší podmínky pro jejich profesní návrat.

Portál Spolu na mateřské pomáhá odbourat profesní izolaci během mateřské dovolené

Docházet na pracoviště a setkávat se se svými spolupracovníky je především pro ženy během prvních měsíců po porodu téměř vyloučené. Důležitým prostředníkem pro komunikaci se tak stává internet.

Komunikace prostřednictvím portálu Spolu na mateřské je zabezpečená. Mají k ní přístup pouze administrátoři zaměstnavatele, vybraní koordinátoři projektu a cílová skupina uživatelů – nejčastěji „maminky“ na mateřské dovolené.

Intenzivní komunikace a sdílení informací odstraňuje pocit izolace a buduje prostředí vzájemné důvěry mezi zaměstnavatelem a vybranými skupinami zaměstnanců i po dobu jejich nepřítomnosti na pracovišti.

Jak začít služby portálu využívat

Jako u každého projektu je nejprve nutné přesně definovat Vaše potřeby a očekávání a poté navrhnout vhodné řešení.

Rádi Vám poradíme jak portál vytvořit přesně podle Vašich představ. Prosíme, kontaktujte nás na tel. +420 222 744 111, +420 736 700 918 či emailem klient@spolu-na-materske.cz.

Stáhněte si zvukový záznam videa ve formátu mp3.